Avatar

Crucea Caraiman

Detalii
Judetul:
Prahova
Despre:
Crucea Eroilor Neamului este un monument construit pe Muntele Caraiman, la altitudinea de 2291 m, pentru a cinsti memoria eroilor neamului căzuți în Primul Război Mondial.
Acest monument a fost desemnat de către Guinness World Records ca fiind cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un varf montan.
La Crucea Eroilor Neamului se poate ajunge din Bușteni, cu telecabina Bușteni-Babele (12 minute) până la Cabana Babele, iar de acolo se merge pe traseul marcat până la Crucea Eroilor.
Obiective turistice:
Monumente
Locatia:
Bușteni, Prahova, Romania
locatia_lat
45.4097227
locatia_lng
25.53363300000001
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.